Heimwee en Hoop


“Heimwee en hoop" is een verzameling verhalende pianomuziek, verkrijgbaar op CD en als bladmuziek. De verbindende factoren zijn de sterke melodieën, toegankelijke opbouw en meeslepende expressiviteit.


U kunt het album hiernaast beluisteren. Als u mij wilt ondersteunen, kunt u het ook downloaden voor €5,-. Als bedankje komt bij aankoop een extra stuk (“Verdwijn niet”).


Heeft u liever een fysiek exemplaar van de CD, à €7,- excl. verzendkosten (incl. het extra stuk)? Stuur mij dan een e-mail.

Over Tim de Man


Ik ben in 2010 afgestudeerd van Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, en ben sindsdien actief als muziekdocent, dirigent en componist.


De constante in mijn muzikale leven is pianomuziek; ik besloot een album te maken met een aantal stukken die in de loop van de tijd ontstaan zijn. Dat album is er nu, in de vorm van “Heimwee en Hoop”.

Lascia.html

Bladmuziek


Van alle stukken is bladmuziek beschikbaar - klik voor een voorproefje met de eerste pagina van ieder stuk op de cover hier links. Alle stukken zijn voorzien van vingerzettingen en gesorteerd op moeilijkheidsgraad, beginnend met Onafscheidelijk.


Exemplaren van de bundel zijn beschikbaar voor €14,-.  Mail mij indien u interesse heeft.

Lied_Els_65.html

Covers en eigen materiaal op YouTube


Op mijn YouTube-kanaal plaats ik video’s van eigen materiaal, maar ook van door mij gearrangeerde covers van video game-muziek.


Als kind heb ik via game muziek een heleboel nieuwe muziekstijlen en sferen meegekregen. Nu wil ik anderen weer vanuit hun interesse voor games motiveren tot het zelf maken van muziek, en andersom ook: mensen vanuit hun interesse voor piano de rijkdom van game muziek laten horen. Wat mijn filmpjes extra aantrekkelijk maakt, naast een goed arrangement en goed spel, is meelees-bladmuziek, duidelijk zichtbare handen en gekleurde toetsen waarbij de kijker precies ziet hoe het stuk gespeeld wordt.


Neem gerust hier een kijkje naar het gehele kanaal, of klik op het filmpje hiernaast.

info@timdeman.com  mailto:info@timdeman.com?subject=shapeimage_6_link_0